10 % EKSTRA rabatt på ALLE produkter inkludert rabatterte varer! Kode: FLASH10
Ny
Visuelt søk
Ta et bilde eller last opp et bilde for å finne lignende tepper

Baderomstepper

loading
Side av 1
32 tepper
Baderomstepper

Baderomstepper

Badet er det personlige rommet ditt, som skal gjenspeile stilen din og være fylt med tingene du elsker. Det er rommet hvor du starter og avslutter dagen – enten du ligger i badekaret, sminker deg eller hjelper barna med å pusse tennene. Ved å bruke riktig badematte blir rommet mer behagelig og innbydende. Bademattene våre er laget i 100 % bomull, noe som ofte brukes på baderom siden materialet er svært absorberende og tørker lett. De er fantastiske å sette føttene på – bare forestill deg hvordan tærne synker inn i den myke følelsen. Dersom du elsker komforten av gulvvarme på badet, sørg for at du velger en uten underside i lateks. Dersom du ikke har gulvvarme anbefales en med underside i – en såkalt sklisikker badematte.

Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10 % i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.