Ny
Visuelt søk
Ta et bilde eller last opp et bilde for å finne lignende tepper

Teppet du ser etter er utsolgt.

Viser lignende tepper


Utendørstepper

loading
Side av 1
57 tepper
Utendørstepper

Utendørstepper

Utendørstepper er veldig dekorative, og gir uteplassen den perfekte finishen for å binde innredning og møbler sammen samt ramme den inn til et koselig område der du kan spise, lese og prate på de lange sommerdagene. De er laget i materialer som beskytter mot regn og sol, slik at de holder seg som nye i lang tid. De er vanligvis laget i syntetiske materialer (polypropylen, resirkulert polyester osv.) som gjør utendørstepper svært holdbare, flekkbestandige og rimelige. Visste du at du også kan bruke utendørsteppet innendørs? De passer spesielt til våte områder som kjøkkenet eller gjørmete rom dersom de ikke inneholder jute. De finnes i en rekke former og størrelser: runde, løpere, store og rektangulære – noe som gjør dem ekstremt allsidige og funksjonelle.

Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10 % i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.