Ny
Visuelt søk
Ta et bilde eller last opp et bilde for å finne lignende tepper
loading
Side av 2
166 tepper
Gabbeh

Gabbeh

Våre Gabbeh-tepper er knyttet for hånd med ull av høy kvalitet. Den tykke luggen gjør at teppene er ekstra myke og behagelige å gå på. Den enkle og minimalistiske designen gir disse Indo Gabbeh-teppene en rustikk sjarm som er populært i mange hjem over hele verden. Gabbeh-tepper er enkle å plassere og passer inn i de fleste miljøer, som gjør dem til et prisgunstig valg.

ENESTÅENDE
4.7 av 5
1590 kunder har skrevet anmeldelser på Trustpilot
05/02/2023
Erna Marie
Enkelt å bestille og raskt levert
Enkelt å bestille, supert å kunne benytte Klarna, bestilte teppet en fredag og tirsdagen etter ble det levert på døren. Teppet svarte absolutt til forventningen hva gjaldt farge, utseende og kvalitet. Alt i alt en fin førstegangs kjøpsopplevelse hos Rugvista😀
04/02/2023
Stinr Dahl
Rask levering
Rask levering, og veldig fornøyd med produktet/varen jeg bestilte :)
04/02/2023
Therese
Kjapt, trygt og billig! Og god kvalitet!
Fant et flott teppe til en veldig god pris. Lynrask levering og veldig god kundeservice. Kjempefornøyd med kjøpet.
03/02/2023
ToneB
Høy kvalitet og rask levering. Anbefales!
De gjorde en feil, men kundeservice var fantastisk hjelpsom og hyggelig under hele prossessen og jeg følte meg trygg og ivaretatt som kunde, og ting ble ryddet opp i. Kundeservice snakket engelsk, noe som kanskje ikke er like enkelt for alle kunder. Veldig lett å returnere og meget god kommunikasjon underveis. To dager etter returen var mottatt hadde jeg pengene på konto. Helt nydelig gulvteppe av meget høy kvalitet og lynrask levering. Vil absolutt anbefale å kjøpe gulvtepper fra Rugvista, og dette var det fjerde gulvteppe jeg kjøpte fra de, og jeg vil absolutt kjøpe fra de igjen. Anbefales! 👌
02/02/2023
Tove B
Rask og problemfri handel!!
Rask og problemfri levering. God info hele veien. Veldig fornøyd med produktet jeg kjøpte!

Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10 % i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.