Ny
Visuelt søk
Ta et bilde eller last opp et bilde for å finne lignende tepper

Praktisk akryl

Toronto - Beige / Oransje
200x300 cm

3 603 kr
60%
9 008 kr
Laveste pris siste 30 dager: 3 603 kr

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Praktisk akryl  Praktisk akryl

Akryl er en syntetisk tekstilfiber, og tepper med akrylluv ligner rent utseendemessig mer på ull enn noe annet syntetisk materiale. Akrylgarn er praktisk talt flekkbestandig og bevarer farger og utseende godt. Fargestoffet blekes ikke så lett, og fargene holder seg gjerne gjennom hele teppets levetid. Akrylfibrene er dessuten bestandige mot muggsopp og slipper fuktighet raskt, noe som gjør at de egner seg i mange forskjellige miljøer. En annen fordel er at fibrene er møllbestandige.

OEKO-TEX®

Alle våre maskinknuterte tepper fra Tyrkia er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt enhetlig og uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Sertifisering betyr at det ferdige produktet er fritt for farlige kjemikalier.

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!


Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10 % i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.