Ny
Visuelt søk
Ta et bilde eller last opp et bilde for å finne lignende tepper

Lettstelt teppe

Terrazzo Teppe - Beige / Svart
Innendørs / Utendørs
Plastteppe 70x350 cm

1 791 kr
Kun 2 stk i lager

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Terrazzo Teppe - Beige / Svart-teppet fra Sverige .

Klassiske plasttepper til innendørs og utendørs bruk, med høy UV-resistans. Laget i Sverige.Teppet gir et mykere underlag, beskytter gulvet og gir koselige omgivelser i alt fra kjøkkenet og gangen til terrassen.Teppet er vevd av svenskprodusert, ftalat-frie plaststrimler på de tradisjonelle vevene til den verdensledende produsenten Gislaved Folie AB.Plasttepper er meget solide, tåler fukt og skitt og krever minimalt med vedlikehold.Teppene har meget lang levetid og har derfor lav miljøpåvirkning.

Lettstelt teppe

Bruk mild såpe for å fjerne flekker, eller vask på 30 grader uten å bruke sentrifuge eller tørketrommel.Størrelsen kan variere grunnet tekniske aspekter ved vevingen.5 mm tykkelse.

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10 % i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.