Ny
Visuelt søk
Ta et bilde eller last opp et bilde for å finne lignende tepper

Slitesterk polyester

Teddi Teppe - Krem-beige
140x200 cm

1 199 kr
20%
1 499 kr
Laveste pris siste 30 dager: 1 199 kr

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Teddi Teppe - Krem-beige-teppet fra Tyrkia.

Våre svært populære shaggy tepper passer for det moderne hjem, for barneværelset og tenåringsrommet. Med sin tykkelse og sine spennende farger er disse teppene svært komfortable og myke å gå på. Eller slappe av på foran TV. Frynsene på teppet er laget av et
syntetisk materiale med tekstilfølelse og med mange gode egenskaper. En av hovedfordelene med materialet er at det passer godt for dem som er allergiske, for eksempel mot dyrehår. En annen fordel er at dette teppet ikke "røyter" noe videre, altså er det enklere å rengjøre Vi anbefaler et anti-skli underlag for å hindre at det glir rundt på gulvet, og for å gi ekstra komfort.


Les mer om maskinknyttede tepper her...

Slitesterk polyester  Slitesterk polyester

Polyester er en lett og holdbar syntetisk fiber som brukes i alle slags tekstiler. Takket være fiberens kvalitet er den utmerket som materiale for tepper. Resultatet blir et vakkert teppe som er mykt, behagelig å gå på, og har en fin glans.

OEKO-TEX®

Alle våre maskinknuterte tepper fra Tyrkia er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt enhetlig og uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Sertifisering betyr at det ferdige produktet er fritt for farlige kjemikalier.

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!


Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10 % i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.