Ny
Visuelt søk
Ta et bilde eller last opp et bilde for å finne lignende tepper

Smears - Beige / Mørk gul
200x300 cm

2 873 kr

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Julia Kononenko

Julia Kononenko

Designer Ukraine Ukraine

I am a young designer, graduated from Academy of Design with a degree in Industrial Design. After graduating, I took part in many festivals and competitions, and three years ago decided to create my own studio Kononenko ID, with the slogan: "The art of transforming idea into a form!"
Ideas come to me often, and very spontaneous, but I love to draw and create alone when near my cat and good music playing in the headphones, we create together something incredible.
I am passionate about design, graphic and interior design, especially product design. This is my vocation and part of life.Tepper av Julia Kononenko

Smears

Abstract composition on a theme of birds in the natur.

Smears - Beige / Mørk gul-teppet fra Tyrkia.

Disse moderne teppene finnes i en rekke forskjellige størrelser og mønstre, og utgjør et vakkert blikkfang i hjemmet.Teppene er laget av et syntetisk ullmateriale med tekstilegenskaper. I tillegg til at det er mykt og behagelig å gå på, har materialet flere gode egenskaper som blant annet gjør teppet lofritt og lett å rengjøre.

Les mer om maskinknyttede tepper her...

Kunstig ull  Kunstig ull

Syntetisk ull (Polypropylen) er fremstilt av tett tvunnet garn som gir teppet en livfull glans. Polypropylen er en miljøvennlig, kunstig fremstilt fiber. Polypropylen er meget slitasjebestandig og tåler godt varme. Tepper som er fremstilt ved hjelp av varmesatt Polypropylen, egner seg ypperlig for personer som for eksempel er allergiske mot naturmaterialer. Materialet er antistatisk, noe som betyr at det ikke avgir fibrer eller tiltrekker seg støv og at det er enkelt å rengjøre.

OEKO-TEX®

Alle våre maskinknuterte tepper fra Tyrkia er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt enhetlig og uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Sertifisering betyr at det ferdige produktet er fritt for farlige kjemikalier.

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10 % i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.