Ny
Visuelt søk
Ta et bilde eller last opp et bilde for å finne lignende tepper

Smears Teppe - Krem-beige / Grønn
200x300 cm

2 823 kr

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Julia Kononenko

Julia Kononenko

Designer Ukraine Ukraine

Jeg er en ung designer, uteksaminert fra Academy of Design med en grad i industriell design. Etter endt utdanning deltok jeg på mange festivaler og konkurranser, og for tre år siden bestemte jeg meg for å opprette mitt eget studio Kononenko ID, med slagordet: "Kunsten å forvandle ide til en form!"
Ideer kommer til meg ofte, og veldig spontant, men jeg elsker å tegne og skape med katten min i nærheten, og god musikk i hodetelefonene, sammen skaper vi noe utrolig.
Jeg er lidenskapelig opptatt av design, grafisk og interiørdesign, spesielt produktdesign. Dette er mitt kall og en del av livet.Tepper av Julia Kononenko

Smears

Abstrakt komposisjon på et tema av fugler i naturen.

Smears Teppe - Krem-beige / Grønn-teppet fra Tyrkia.

Disse moderne teppene finnes i en rekke forskjellige størrelser og mønstre, og utgjør et vakkert blikkfang i hjemmet.Teppene er laget av et syntetisk ullmateriale med tekstilegenskaper. I tillegg til at det er mykt og behagelig å gå på, har materialet flere gode egenskaper som blant annet gjør teppet lofritt og lett å rengjøre.

Les mer om maskinknyttede tepper her...

Kunstig ull  Kunstig ull

Syntetisk ull (Polypropylen) er fremstilt av tett tvunnet garn som gir teppet en livfull glans. Polypropylen er en miljøvennlig, kunstig fremstilt fiber. Polypropylen er meget slitasjebestandig og tåler godt varme. Tepper som er fremstilt ved hjelp av varmesatt Polypropylen, egner seg ypperlig for personer som for eksempel er allergiske mot naturmaterialer. Materialet er antistatisk, noe som betyr at det ikke avgir fibrer eller tiltrekker seg støv og at det er enkelt å rengjøre.

OEKO-TEX®

Alle våre maskinknuterte tepper fra Tyrkia er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt enhetlig og uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Sertifisering betyr at det ferdige produktet er fritt for farlige kjemikalier.

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10 % i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.