Ny
Visuelt søk
Ta et bilde eller last opp et bilde for å finne lignende tepper

Håndvevd Naturlig jute

Siri Jute - Natural / Svart
80x250 cm

1 536 kr

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Siri Jute - Natural / Svart-teppet fra India.

Jute-tepper er veldig slitesterke med en naturlig skjønnhet, ettersom de er håndvevet med garn tilberedt av de fiberrike stilkene til jute-planten. Disse naturlige teppene reflekteres også i fargene på garnet, som kan variere noe. Hold teppet friskt og rent i lang tid med regelmessig støvsuging og påse at du snur teppet for å unngå solbleking. Hvis det skulle oppstå et uhell, må du fjerne flekker med en lett fuktet klut.

Jute er et naturlig materiale som er følsomt for UV-lys, og spesielt når det er farget. Dette betyr at hvis teppene plasseres i direkte sollys, vil fargene falme veldig raskt.

Teppene er følsomme for fuktighet, og skal derfor kun brukes innendørs eller utendørs under tak.

Naturlig jute

Jute er et langt, mykt og skinnende plantefiber som kan spinnes til grove, sterke tråder. Jute-tepper er følsomme for fuktighet, svært holdbare og har en høyere lydisolerende effekt enn syntetiske tepper. Jute-tepper er vanligvis organiske og kan ofte resirkuleres siden de produseres av et naturlig materiale.

Care & Fair

Vi er stolte av å være en del av organisasjonen CARE & FAIR. Deres oppdrag er å forbedre levekårene for teppevevere i India og deres familier gjennom utdanning og helse.

Les mer

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!


Inspirasjon