Ny
Visuelt søk
Ta et bilde eller last opp et bilde for å finne lignende tepper

Shirvan Kazak
100x160 cm

913 kr

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Shirvan Kazak-teppet fra Tyrkia.

Moderne Ziegler-tepper er i høy grad inspirert av de håndlagde, pakistanske motpartene. Kombinasjonen av tradisjonelle og moderne mønster og farger bidrar til at disse etterligningene av Ziegler-tepper enkelt kan innlemmes i enhver interiørstil. Luggen er laget av syntetisk ull av høy kvalitet, som ikke bare er mykt å gå, men som også føles naturlig. Det er enkelt å holde ved like ettersom det ikke loer. Dessuten egner det seg godt for allergikere.

Les mer om maskinknyttede tepper her...

Kunstig ull  Kunstig ull

Syntetisk ull (Polypropylen) er fremstilt av tett tvunnet garn som gir teppet en livfull glans. Polypropylen er en miljøvennlig, kunstig fremstilt fiber. Polypropylen er meget slitasjebestandig og tåler godt varme. Tepper som er fremstilt ved hjelp av varmesatt Polypropylen, egner seg ypperlig for personer som for eksempel er allergiske mot naturmaterialer. Materialet er antistatisk, noe som betyr at det ikke avgir fibrer eller tiltrekker seg støv og at det er enkelt å rengjøre.

OEKO-TEX®

Alle våre maskinknuterte tepper fra Tyrkia er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt enhetlig og uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Sertifisering betyr at det ferdige produktet er fritt for farlige kjemikalier.

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!