10 % EKSTRA rabatt på ALLE produkter inkludert rabatterte varer! Kode: FLASH10
Ny
Visuelt søk
Ta et bilde eller last opp et bilde for å finne lignende tepper

Unikt Håndvevd

PET Yarn Kelim Teppe
Innendørs / Utendørs
160x230 cm

2 548 kr
Kun 1 stk i lager

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

PET Yarn Kelim Teppe-teppet fra India.

PET-garn Kelim-tepper er håndvevd av utbrukte og resirkulerte PET-flasker, det gir et materiale som gjør at teppet tåler fuktighet. Derfor passer disse teppene like godt ute som under spisebordet eller i stuen. Disse tosidige unike teppene har vakkert farger og elegant design. Hold teppet friskt og rent i lang tid med regelmessig støvsuging og lufting. Hvis det skulle oppstå et uhell, må du fjerne flekker med en lett fuktig klut med en gang.

Teppet er egnet for både innendørs og utendørs bruk. For best holdbarhet, la ikke teppet være fuktig over lengre tid uten å tørke det. På denne måten beskytter du både teppet og overflaten.

Gjenvunnet polyester  Gjenvunnet polyester

100% polyester (PET) from worn out but recycled PET bottles results in a material that is soft and nice to walk on. Also, PET bottles that are recycled and converted into textile fibers help to reduce overall consumption of new resources and protect the environment.

Care & Fair

Vi er stolte av å være en del av organisasjonen CARE & FAIR. Deres oppdrag er å forbedre levekårene for teppevevere i India og deres familier gjennom utdanning og helse.

Les mer

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10 % i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.