Nain Negin

300x400 cm
4 776 
30%
6 823 

Antall på lager: 6

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Beskrivelse

Det er åpenbart at inspirasjonen til motivene i disse vakre, håndknyttede teppene er hentet fra tradisjonelle persiske tepper. Resultatet er et teppe som passer inn i både moderne og mer tradisjonelt innredede hjem. Dette orientalske teppets lugg består hovedsakelig av et syntetisk ullmateriale med berøringsegenskaper. Det har også polyesterdetaljer med en silkemyk overflate som tilfører mønsteret ekstra liv. Sluttresultatet er et teppe med et eksklusivt utseende som er mykt og behagelig å gå på. Teppet har en bomullsrenning som gjør det stabilt og slitesterkt, og et tynt lag med lateks på baksiden som øker sikkerheten og hindrer teppet i å gli omkring.

Les mer om maskinknyttede tepper her...

Materiale

Syntetisk ull (Polypropylen) er fremstilt av tett tvunnet garn som gir teppet en livfull glans. Polypropylen er en miljøvennlig, kunstig fremstilt fiber. Polypropylen er meget slitasjebestandig og tåler godt varme. Tepper som er fremstilt ved hjelp av varmesatt Polypropylen, egner seg ypperlig for personer som for eksempel er allergiske mot naturmaterialer. Materialet er antistatisk, noe som betyr at det ikke avgir fibrer eller tiltrekker seg støv og at det er enkelt å rengjøre. Teppet har også polyesterdetaljer med en silkemyk overflate som tilfører mønsteret ekstra liv.

Very happy about my purchase. Good quality carpet at a reasonable price.

Oversett
Rolance - kjøpte 300x400, Jul -19

Super quality rug with excellent stitching and finishing. Doesn’t move at all on lacquered wooden floor. Really heavy and dense. Much more beautiful than in website photos. Would recommend to anyone.

Oversett
Martha Richardson - kjøpte 80x500, Apr -19

Prisen på dette teppet er så grei. Du får hva du betaler for, men her føler jeg at jeg har fått mer enn jeg har betalt for. Kjempe.:-)

Oversett
Dag Sturla - kjøpte 300x400, May -19

Lever fuldt op til vores forventninger... Dog havde vi ikke på billedet set den gråblå farve i midten af tæppet...

Oversett
Gitte Lynggaard - kjøpte 300x400, Oct -17

Jättefin matta! Uppfyller mina förväntningar. Är supernöjd med köpet,

Oversett
Camilla - kjøpte 80x500, Nov -18

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!Tilbud