Sesongsalg: Få 10 % rabatt på våre tepper! Bruk koden: SUN21 Gyldig t o m 2021-06-30
Ny
Visuelt søk
Ta et bilde eller last opp et bilde for å finne lignende tepper

Nain Florentine - Cream

120x180 cm
1 430 kr

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Nain Florentine - Cream-teppet fra Tyrkia.

Det er åpenbart at inspirasjonen til motivene i disse vakre, håndknyttede teppene er hentet fra tradisjonelle persiske tepper. Resultatet er et teppe som passer inn i både moderne og mer tradisjonelt innredede hjem. Dette orientalske teppets lugg består hovedsakelig av et syntetisk ullmateriale med berøringsegenskaper. Det har også polyesterdetaljer med en silkemyk overflate som tilfører mønsteret ekstra liv. Sluttresultatet er et teppe med et eksklusivt utseende som er mykt og behagelig å gå på. Teppet har en bomullsrenning som gjør det stabilt og slitesterkt, og et tynt lag med lateks på baksiden som øker sikkerheten og hindrer teppet i å gli omkring.

Les mer om maskinknyttede tepper her...

Kunstig ull/Polyester  Kunstig ull/Polyester

Kunstig ull (Polypropylen) er fremstilt av tett tvunnet garn som gir teppet en livfull glans. Polypropylen er en miljøvennlig, kunstig fremstilt fiber. Polypropylen er meget slitasjebestandig og tåler godt varme. Tepper som er fremstilt ved hjelp av varmesatt Polypropylen, egner seg ypperlig for personer som for eksempel er allergiske mot naturmaterialer. Materialet er antistatisk, noe som betyr at det ikke avgir fibrer eller tiltrekker seg støv og at det er enkelt å rengjøre. Teppet har også polyesterdetaljer med en silkemyk overflate som tilfører mønsteret ekstra liv.

OEKO-TEX®

Alle våre maskinknuterte tepper fra Tyrkia er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt enhetlig og uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Sertifisering betyr at det ferdige produktet er fritt for farlige kjemikalier.

Produktanmeldelser

4.77 av 5
415 kunder har vurdert dette teppet på den uavhengige siden Trustpilot

Nydeligt og passer godt hvor det skal ligge

Knud Erik Lavritsen - kjøpte 160x230

Meget fint teppe til en rimelig pris

Jona - kjøpte 80x200

Veldig elegant teppe av høy kvalitet, myk og nesten høytidelig! Passer utmerket foran sofa :)

Aleksandra - kjøpte 140x200

Passet akkurat til gangen min ble veldig fint. Kvaliteten ser ut til å være veldig bra

Irene H. - kjøpte 80x250

Produktet var meget bra

Berit B. - kjøpte 250x350

Veldig fint teppe, jeg elsker designet, alltid likt persiske tepper men de mørke burgunderfargene passet ikke helt på stua. Disse designene som ligner men i lysere farger er kjempefine.

Daniel Tuck - kjøpte 250x250

Vakkert teppe

Eva - kjøpte 140x200

A great price for a great quality rug. Looks more expensive then it was. Even has leather backing on the edges to stop corners from curling. Really pleased and will return to purchase next time I’m redecorating 👌🏻

Oversett
Ruth Farrell - kjøpte 120x180

Love the carpet! Very good quality

Oversett
MM - kjøpte 120x180

The rug is very beautiful. Be careful. Instructions on the back of the rug recommend padding for prevention of slipping, etc., so I ordered Super-Stop. It didn't work. I sent a photograph of the results. They said it was because the rug was on a carpet and not on stone or wood and they refunded the money in full. I also ordered Stainremover to be at the ready just in case. It was advertised 10 x 10. As it cost £20 I thought it must be 10 items at £2 each. They said it was the size of one item, which is strange because it's long and narrow rather than square.

Oversett
Elaine Mencher - kjøpte 120x180

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!