Nain Florentine - Mørk blå

250x350 cm
4 870 

Antall på lager: 5

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Nain Florentine - Mørk blå-teppet fra Tyrkia.

Det er åpenbart at inspirasjonen til motivene i disse vakre, håndknyttede teppene er hentet fra tradisjonelle persiske tepper. Resultatet er et teppe som passer inn i både moderne og mer tradisjonelt innredede hjem. Dette orientalske teppets lugg består hovedsakelig av et syntetisk ullmateriale med berøringsegenskaper. Det har også polyesterdetaljer med en silkemyk overflate som tilfører mønsteret ekstra liv. Sluttresultatet er et teppe med et eksklusivt utseende som er mykt og behagelig å gå på. Teppet har en bomullsrenning som gjør det stabilt og slitesterkt, og et tynt lag med lateks på baksiden som øker sikkerheten og hindrer teppet i å gli omkring.

Les mer om maskinknyttede tepper her...

Syntetisk ull/Polyester  Syntetisk ull/Polyester

Syntetisk ull (Polypropylen) er fremstilt av tett tvunnet garn som gir teppet en livfull glans. Polypropylen er en miljøvennlig, kunstig fremstilt fiber. Polypropylen er meget slitasjebestandig og tåler godt varme. Tepper som er fremstilt ved hjelp av varmesatt Polypropylen, egner seg ypperlig for personer som for eksempel er allergiske mot naturmaterialer. Materialet er antistatisk, noe som betyr at det ikke avgir fibrer eller tiltrekker seg støv og at det er enkelt å rengjøre. Teppet har også polyesterdetaljer med en silkemyk overflate som tilfører mønsteret ekstra liv.

OEKO-TEX®

Alle våre maskinknuterte tepper fra Tyrkia er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt enhetlig og uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Sertifisering betyr at det ferdige produktet er fritt for farlige kjemikalier.

Produktet var meget bra

Berit B. - kjøpte 250x350, Jul -19

Veldig fint teppe, jeg elsker designet, alltid likt persiske tepper men de mørke burgunderfargene passet ikke helt på stua. Disse designene som ligner men i lysere farger er kjempefine.

Daniel Tuck - kjøpte 250x250, Jul -19

Vakkert teppe

Eva - kjøpte 140x200, Jun -19

very happy with our purchase... website options are comprehensive with a wide variety of sizes and designs

Oversett
customer - kjøpte 250x350, Aug -19

Smooth, very nice colors, increadibly comfy.

Oversett
Jenny I. N. - kjøpte 250x350, Nov -17

This carpet matched our livingroom perfectly!

Oversett
Liisa Lehtonen - kjøpte 200x250, 23 dager siden

Excellent and beautiful product.

Oversett
alison - kjøpte 150x150, Sep -19

Fantastic Rug, the colours are so vibrant this just sets of my room.

Oversett
Catherine M. - kjøpte 250x300, Sep -19

Lovely good size fit carpet

Oversett
ash - kjøpte Ø 150, Aug -19

Wonderful quality rugs arrived in just days, as promised. The only thing to improve on is to reduce the plastic waste. I know it’s not an easy task but it’s an important one. Are you working on it?

Oversett
Stephen B. - kjøpte 200x200, Jun -19

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!Tilbud