Ny
Visuelt søk
Ta et bilde eller last opp et bilde for å finne lignende tepper

Moda Teppe - Brun / Gul
250x250 cm

2 178 kr
10%
2 420 kr
Laveste pris siste 30 dager: 2 178 kr

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Moda Teppe - Brun / Gul-teppet fra Tyrkia.

Dette er en type teppe med både moderne og klassiske utforminger som vil ta seg pent ut i ethvert hjem. Det er en rekke grunner til at teppet er et godt alternativ, og luggen av syntetisk ull er myk og behagelig å gå på. Materialet har en tekstilfølelse som er egnet for personer som er allergiske mot dyrepels. En annen viktig fordel er at materialet ikke loer og derved er enklere å holde rent. Teppet har en bomullsrenning og en bakside med tynn lateksmembran som sørger for at det holder seg på plass og blir mer trygt å gå på.

Les mer om maskinknyttede tepper her...

Kunstig ull  Kunstig ull

Kunstig ull (Polypropylen) er fremstilt av tett tvunnet garn som gir teppet en livfull glans. Polypropylen er en miljøvennlig, kunstig fremstilt fiber. Polypropylen er meget slitasjebestandig og tåler godt varme. Tepper som er fremstilt ved hjelp av varmesatt Polypropylen, egner seg ypperlig for personer som for eksempel er allergiske mot naturmaterialer. Materialet er antistatisk, noe som betyr at det ikke avgir fibrer eller tiltrekker seg støv og at det er enkelt å rengjøre.

OEKO-TEX®

Alle våre maskinknuterte tepper fra Tyrkia er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt enhetlig og uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Sertifisering betyr at det ferdige produktet er fritt for farlige kjemikalier.

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!
Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10 % i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.