Mahendra Teppe 140X200 Orientalsk Beige/Mørk Brun ( Tyrkia)
Lignende elementer

Mahendra

140x200 cm
1 733 kr

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Mahendra-teppet fra Tyrkia.

Det er åpenbart at inspirasjonen til motivene i disse vakre, håndknyttede teppene er hentet fra tradisjonelle persiske tepper. Resultatet er et teppe som passer inn i både moderne og mer tradisjonelt innredede hjem. Dette orientalske teppets lugg består hovedsakelig av et syntetisk ullmateriale med berøringsegenskaper. Det har også polyesterdetaljer med en silkemyk overflate som tilfører mønsteret ekstra liv. Sluttresultatet er et teppe med et eksklusivt utseende som er mykt og behagelig å gå på. Teppet har en bomullsrenning som gjør det stabilt og slitesterkt, og et tynt lag med lateks på baksiden som øker sikkerheten og hindrer teppet i å gli omkring.

Les mer om maskinknyttede tepper her...

Kunstig ull/Polyester  Kunstig ull/Polyester

Kunstig ull (Polypropylen) er fremstilt av tett tvunnet garn som gir teppet en livfull glans. Polypropylen er en miljøvennlig, kunstig fremstilt fiber. Polypropylen er meget slitasjebestandig og tåler godt varme. Tepper som er fremstilt ved hjelp av varmesatt Polypropylen, egner seg ypperlig for personer som for eksempel er allergiske mot naturmaterialer. Materialet er antistatisk, noe som betyr at det ikke avgir fibrer eller tiltrekker seg støv og at det er enkelt å rengjøre. Teppet har også polyesterdetaljer med en silkemyk overflate som tilfører mønsteret ekstra liv.

OEKO-TEX®

Alle våre maskinknuterte tepper fra Tyrkia er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt enhetlig og uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Sertifisering betyr at det ferdige produktet er fritt for farlige kjemikalier.

Produktanmeldelser

4.88 av 5
25 kunder har vurdert dette teppet på den uavhengige siden Trustpilot

Perfect rug, high quality, very soft underfoot

Oversett
D Lohan - kjøpte 160x230

Beautiful carpet, colors are similiar to the picture, great value for the price!

Oversett
Nikolina R. - kjøpte 160x230

FREAKING STUNNING. The neutral black, browns, creams and beiges go with anything and the pops of color (Orange, dusty blue) really add to the beauty. I loved this on the website and it’s even better in person. Pleasing all around: Soft, comfortable and visually gorgeous. *I ordered the 200cmx300cm size

Oversett
Andriana R. - kjøpte 200x300

Teppich top

Oversett
Christopher S. - kjøpte 160x230

Very GOOD!!!!!! Exacly what we expected!Compliments for the quick delivery!!!

Oversett
Wilma S. - kjøpte 160x230

Den ser precis ut som på bilden! Kvalitén är super. Jag hade precis packat upp mattan när den här bilden togs.

Oversett
Selma - kjøpte 160x230

Viel niet tegen, prima kleed voor deze prijs .

Oversett
Joke Geuvers - kjøpte 200x300

Smukt tæppe i god kvalitet. Vi er meget glade for vores, som passer smukt ind i min stue.

Oversett
Anasia - kjøpte 160x230

La relación calidad-precio está muy bien

Oversett
Daniel A. P. - kjøpte 200x300

Wunderschöner Teppich, mindestens so schön oder sogar schöner als auf dem Foto ersichtlich. Kleine Garnüberstände, die auf dem gesamten Teppich verteilt sind ( es ist maschinengewebte Ware, das darf man nicht vergessen), entfernen wir problemlos nach und nach mit einer Schere, aber wir sind mit dem Kauf absolut zufrieden, es ist eine ausgezeichnete Möglichkeit, sich einen bezahlbaren "Orientteppich" zu kaufen.

Oversett
Hanna H. - kjøpte 200x250

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!