Ny
Visuelt søk
Ta et bilde eller last opp et bilde for å finne lignende tepper

Leloudo Teppe - Flerfarget
140x200 cm

1 318 kr

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Eleni Tsimi

Eleni Tsimi

Designer Hellas Hellas

Eleni Tsimidou er en visuell kunstner, uteksaminert fra Fine Arts University, Visual and Applied Art, i skulptur, av Aristoteleio University of Thessaloniki. Hun studerte og arbeidet med konservering av kunst. Hun har en grad i pianostudier og musikkharmoni. Fra 2002 arbeider hun med video, fotografi og mosaikkonstruksjoner. Hun deltar i
Gruppeutstillinger med installasjoner, video og maleri. Hun gjør også scenografi og lyssetting for teaterstykker. De siste årene har hun jobbet med åpen kunst med barn.

Tepper av Eleni Tsimi

Leloudo

En hage om våren

Leloudo Teppe - Flerfarget-teppet fra Tyrkia.

Disse moderne teppene finnes i en rekke forskjellige størrelser og mønstre, og utgjør et vakkert blikkfang i hjemmet.Teppene er laget av et syntetisk ullmateriale med tekstilegenskaper. I tillegg til at det er mykt og behagelig å gå på, har materialet flere gode egenskaper som blant annet gjør teppet lofritt og lett å rengjøre.

Les mer om maskinknyttede tepper her...

Kunstig ull  Kunstig ull

Syntetisk ull (Polypropylen) er fremstilt av tett tvunnet garn som gir teppet en livfull glans. Polypropylen er en miljøvennlig, kunstig fremstilt fiber. Polypropylen er meget slitasjebestandig og tåler godt varme. Tepper som er fremstilt ved hjelp av varmesatt Polypropylen, egner seg ypperlig for personer som for eksempel er allergiske mot naturmaterialer. Materialet er antistatisk, noe som betyr at det ikke avgir fibrer eller tiltrekker seg støv og at det er enkelt å rengjøre.

OEKO-TEX®

Alle våre maskinknuterte tepper fra Tyrkia er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt enhetlig og uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Sertifisering betyr at det ferdige produktet er fritt for farlige kjemikalier.

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10 % i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.