Kurbits Handtufted - Lys lilla teppe CVD6689

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Kurbits Handtufted - Lys lilla

160x230 cm Håndtuftet

Art.nr CVD6689
Knutetetthet ca 30 000 - 50 000 knuter per m²

Det er enkelt å regne ut knutetettheten selv.
Tell knutene loddrett og vannrett innenfor 1 cm, og multipliser tallene med hverandre. Multipliser deretter summen med 10,000, og du finner antall knuter per m².

Enkelte aktører på markedet overdriver knutetettheten. For å være sikker på at du ikke sammenligner epler med pærer ved en prissammenligning kan det være smart å kontrollregne selv. De fleste av CarpetVistas tepper har baksiden fotografert med en linjal for at det skal være enkelt å se knutekvaliteten. Dermed kan du regne ut nøyaktig knutetetthet før du bestemmer deg for et teppe.

Tykkelse, ca 15 mm
Opphav India
Lugg Ull
Ull er en naturlig tekstilfiber og et av de mest ettertraktede materialer til fremstilling av tepper. Ulltepper er meget varige og tåler svært godt slitasje som følge av daglig bruk. Ull har en naturlig smussavvisende egenskap og er enkel å holde ren. Den er dessuten flammebestandig og har en egen evne til å bevare formen, slik at teppeluven alltid reiser seg og gjenvinner sin opprinnelige form.
Renning Bomull
Produksjon Håndtuftet
Håndvevde tepper er laget for hånd med en "vevepistol" som skyver garnløkker gjennom en forhåndsvevd bakside. Håndknytteteknikk gjør det mulig å lage detaljerte mønstre
Størrelse 160x230

Dette teppet er håndknyttet/-vevd. Det kan derfor forekomme variasjoner i form, tykkelse, mønster og størrelser. Dette gjelder spesielt nomade- og landsbytepper.

2 915 
- 40% =
1 740 kr
Solgt
30 dagers pengene-tilbake-garanti

Johannes Cattani

Designer: Johannes Cattani

Sverige

Sverige

Johannes Cattani was born in 1981 in Hallstahammar, Sweden. He is a designer who works in various art forms. He will soon complete his studies in landscape architecture, at SLU Uppsala. He intends to continue working with textile design in the future. His designs are often playful and rich in colour.

Tepper av Johannes Cattani

Design: Kurbits Handtufted

The design is basically playing with shape and color. Kurbits is a Swedish word for traditional ornamental plant patterns.


Har du spørsmål?

Ikke nøl med å spørre dersom du har spørsmål om teppet. Vi hjelper deg gjerne.


Tilbud

Sommersalg
Opptil  60%

High & Low

Del dette teppet.
Tips en venn