Ny
Visuelt søk
Ta et bilde eller last opp et bilde for å finne lignende tepper

Unikt Håndvevd Myk chenille

Kelim Chenille - Secondary
240x300 cm

3 983 kr
20%
4 979 kr
Laveste pris siste 30 dager: 3 983 kr
Kun 1 stk i lager

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Teppet har et litt hull

Kelim Chenille - Secondary-teppet fra India.

Disse glatte, fløyelsmyke teppene er håndvevd i India og er laget av rayon og bomull.
Chenille er en type fløyelsgarn som gir tepper en fantastisk glans, og rikere, dypere farger. I tillegg er disse teppene myke og komfortable å gå på, reversible og enkle å riste rene, og passer i de fleste miljø.
Da hvert teppe er håndlaget, kan små avvik inntreffe, som lett ujevne kanter, noe som kun bidrar til det unike utseendet og sjarmen ved hvert teppe.
For bedre komfort og økt sikkerhet anbefaler vi en sklisikker matte som holder teppet på plass.

Myk chenille  Myk chenille

Chenillegarn er fremstilt av ulike materialer som for eksempel bomull, rayon eller akryl ved at garnet tvinnes rundt en tykkere tråd. Garnet blir dermed tykt og mykt, og skaper et spennende relieffmønster på grunn av garnfibrene som stikker ut fra de tvunnede garntrådene.

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10 % i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.