Ny
Visuelt søk
Ta et bilde eller last opp et bilde for å finne lignende tepper

Going rund
Rundt Teppe Ø 150 cm

1 078 kr

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Bethania Lima

Bethania Lima

Designer Uruguay Uruguay

I am a designer, specialized in Surface Design (SPD). Creating patterns is a passion. But I also love making some experiments with mixed media, sort of wall "art". Photography is also something I am very fond of.
My style is organic, linear, slightly geometric, sometimes spontaneous, most of the time decorative. And, of course, it is a work in progress.
I am Brazilian. I am currently living in Uruguay, a country I love and consider my own.

Tepper av Bethania Lima

Going round

Water colour drawing, digitally edittd.

Going rund-teppet fra Tyrkia.

Disse moderne teppene finnes i en rekke forskjellige størrelser og mønstre, og utgjør et vakkert blikkfang i hjemmet.Teppene er laget av et syntetisk ullmateriale med tekstilegenskaper. I tillegg til at det er mykt og behagelig å gå på, har materialet flere gode egenskaper som blant annet gjør teppet lofritt og lett å rengjøre.

Les mer om maskinknyttede tepper her...

Kunstig ull  Kunstig ull

Syntetisk ull (Polypropylen) er fremstilt av tett tvunnet garn som gir teppet en livfull glans. Polypropylen er en miljøvennlig, kunstig fremstilt fiber. Polypropylen er meget slitasjebestandig og tåler godt varme. Tepper som er fremstilt ved hjelp av varmesatt Polypropylen, egner seg ypperlig for personer som for eksempel er allergiske mot naturmaterialer. Materialet er antistatisk, noe som betyr at det ikke avgir fibrer eller tiltrekker seg støv og at det er enkelt å rengjøre.

OEKO-TEX®

Alle våre maskinknuterte tepper fra Tyrkia er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt enhetlig og uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Sertifisering betyr at det ferdige produktet er fritt for farlige kjemikalier.

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!