Ny
Visuelt søk
Ta et bilde eller last opp et bilde for å finne lignende tepper

Fugl og fisk Teppe - Beige / Flerfarget
140x200 cm

1 318 kr

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Marianne Tümmler

Marianne Tümmler

Designer Danmark Danmark

Den danske kunstneren Marianne Tümmler ble født i 1952. I 1975 ble hun uteksaminert fra Danmarks Designskole - kurs i grafikk og illustrasjon. Kunst har alltid vært en viktig del av livet hennes. Hun har jobbet som grafisk designer, illustratør, lærer i maleri og tekniske klasser. Arbeidene hennes har vært utstilt og publisert siden 1975.
Siden 1985 har hun deltatt i utstillinger med andre danske naive kunstnere.
Hun liker å bruke gamle dører eller treplater som base for sine oljemalerier. Hun forteller at hennes malerier forener naivitet med et nostalgisk preg av romantikk, humor og eventyr. Hennes maleriske språk uttrykker små lykkelige øyeblikk i hverdagen. Hun er glad for å få bestillinger for å male vegger i barnehager, sykehus, jernbanestasjoner og også private hjem. Hun har mange utstillinger i gallerier og kunstorganisasjoner.

Tepper av Marianne Tümmler

Fugl og fisk

Ideen med mine forslag er å danne et mønster der man kan gjenkjenne dyr eller trær. Ved å vende motivet og gjenta det i forskjellige farger, skapes en rytme, for eksempel: Fisk eller annet motiv: Grantrær. Fargene holdes i rolige toner, slik at teppet ikke virker dominerende. Fargene på tegnene endrer seg og er ikke satt sammen symmetrisk. Det betyr at du kan utforske gjennom fargene.

Fugl og fisk Teppe - Beige / Flerfarget-teppet fra Tyrkia.

Disse moderne teppene finnes i en rekke forskjellige størrelser og mønstre, og utgjør et vakkert blikkfang i hjemmet.Teppene er laget av et syntetisk ullmateriale med tekstilegenskaper. I tillegg til at det er mykt og behagelig å gå på, har materialet flere gode egenskaper som blant annet gjør teppet lofritt og lett å rengjøre.

Les mer om maskinknyttede tepper her...

Kunstig ull  Kunstig ull

Syntetisk ull (Polypropylen) er fremstilt av tett tvunnet garn som gir teppet en livfull glans. Polypropylen er en miljøvennlig, kunstig fremstilt fiber. Polypropylen er meget slitasjebestandig og tåler godt varme. Tepper som er fremstilt ved hjelp av varmesatt Polypropylen, egner seg ypperlig for personer som for eksempel er allergiske mot naturmaterialer. Materialet er antistatisk, noe som betyr at det ikke avgir fibrer eller tiltrekker seg støv og at det er enkelt å rengjøre.

OEKO-TEX®

Alle våre maskinknuterte tepper fra Tyrkia er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt enhetlig og uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Sertifisering betyr at det ferdige produktet er fritt for farlige kjemikalier.

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10 % i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.