Ny
Visuelt søk
Ta et bilde eller last opp et bilde for å finne lignende tepper

Comfy - Off White
250x350 cm

3 406 kr

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Comfy - Off White-teppet fra Tyrkia.

Våre meget populære Shaggy-tepper passer i de fleste moderne hjem, barnerom og ungdomsrom. Teppene har tykk lugg og spennende farger, og er meget myke og behagelige å gå på eller å slappe av på foran TV-en. Luggen er laget av et plastmateriale med en tekstilfølelse kalt Polypropylen, som er et materiale med mange positive egenskaper. Den viktigste fordelen er at teppet er velegnet for personer som er allergiske mot f.eks. dyrepels. En annen positiv egenskap er at det ikke loer og derfor er enkelt å holde rent. På baksiden av disse teppene er det et tynt, beskyttende latekslag som hindrer dem i å gli rundt på gulvet, noe som forbedrer sikkerheten.

Les mer om maskinknyttede tepper her...

Kunstig ull  Kunstig ull

Kunstig ull (Polypropylen) er fremstilt av tett tvunnet garn som gir teppet en livfull glans. Polypropylen er en miljøvennlig, kunstig fremstilt fiber. Polypropylen er meget slitasjebestandig og tåler godt varme. Tepper som er fremstilt ved hjelp av varmesatt Polypropylen, egner seg ypperlig for personer som for eksempel er allergiske mot naturmaterialer. Materialet er antistatisk, noe som betyr at det ikke avgir fibrer eller tiltrekker seg støv og at det er enkelt å rengjøre.

OEKO-TEX®

Alle våre maskinknuterte tepper fra Tyrkia er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt enhetlig og uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Sertifisering betyr at det ferdige produktet er fritt for farlige kjemikalier.

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!