Ny
Visuelt søk
Ta et bilde eller last opp et bilde for å finne lignende tepper

Lettstelt teppe

Circus - Gul
150x200 cm

2 400 kr

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Circus - Gul-teppet fra Sverige .

Klassiske plasttepper til innendørs og utendørs bruk, med høy UV-resistans. Laget i Sverige.Teppet gir et mykere underlag, beskytter gulvet og gir koselige omgivelser i alt fra kjøkkenet og gangen til terrassen.Teppet er vevd av svenskprodusert, ftalat-frie plaststrimler på de tradisjonelle vevene til den verdensledende produsenten Gislaved Folie AB.Plasttepper er meget solide, tåler fukt og skitt og krever minimalt med vedlikehold.Teppene har meget lang levetid og har derfor lav miljøpåvirkning.

Lettstelt teppe

Bruk mild såpe for å fjerne flekker, eller vask på 30 grader uten å bruke sentrifuge eller tørketrommel.Størrelsen kan variere grunnet tekniske aspekter ved vevingen.5 mm tykkelse.

Anmeldelse av Rugvista

4.7 av 5

Enkelt å bestille, supert å kunne benytte Klarna, bestilte teppet en fredag og tirsdagen etter ble det levert på døren. Teppet svarte absolutt til forventningen hva gjaldt farge, utseende og kvalitet. Alt i alt en fin førstegangs kjøpsopplevelse hos Rugvista😀

Erna Marie

Rask levering, og veldig fornøyd med produktet/varen jeg bestilte :)

Stinr Dahl

Kjapt, trygt og billig! Og god kvalitet!

Fant et flott teppe til en veldig god pris. Lynrask levering og veldig god kundeservice. Kjempefornøyd med kjøpet.

Therese

Høy kvalitet og rask levering. Anbefales!

De gjorde en feil, men kundeservice var fantastisk hjelpsom og hyggelig under hele prossessen og jeg følte meg trygg og ivaretatt som kunde, og ting ble ryddet opp i. Kundeservice snakket engelsk, noe som kanskje ikke er like enkelt for alle kunder. Veldig lett å returnere og meget god kommunikasjon underveis. To dager etter returen var mottatt hadde jeg pengene på konto. Helt nydelig gulvteppe av meget høy kvalitet og lynrask levering. Vil absolutt anbefale å kjøpe gulvtepper fra Rugvista, og dette var det fjerde gulvteppe jeg kjøpte fra de, og jeg vil absolutt kjøpe fra de igjen. Anbefales! 👌

ToneB

Rask og problemfri levering. God info hele veien. Veldig fornøyd med produktet jeg kjøpte!

Tove B

Beste opplevelsen på nettbestilling

Enkelt å bestill Gratis frakt Raskeste levering jeg noen gang har erfart på alle mine bestillinger på nettet

Bente Øyan Sveum

Fine tepper Gode priser Rask levering

Esita S.

Fargen stemmer med bildet

Fargen er lik bilde

Anita

Veldig rask levering og kjempefine tepper😃

Natalie

Superfornøyd for andre gang!!

Har nå handlet 2 tepper. Opplevde begge gangene at teppene har god kvalitet, god pris, rask levering og veldig like varer som på bildene! Dette firmaet er dønn seriøse!

Siv Karlsen

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10 % i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.