Ny
Visuelt søk
Ta et bilde eller last opp et bilde for å finne lignende tepper

Bordstuftet Naturlig bomull

Breeze baderomsteppe - Grønn
Sklisikkert
50x80 cm

255 kr

Fargene i teppet oppfattes forskjellig avhengig av hvilken vinkel du ser teppet fra.

Spesifikasjoner

Art.nr CVD38790
Tykkelse ≈ 7 mm
Opphav India
Lugg Bomull
Renning Bomull
Produksjon Bordstuftet
Størrelse 50x80

Breeze baderomsteppe - Grønn-teppet fra India.

Bordtuftet badematte laget i tykk bomullsfrotté, designet for å absorbere raskt – perfekt for våte føtter rett ut av dusjen! Den har også en underside i lateks for ekstra sklisikker beskyttelse. Dersom badet har gulvvarme, anbefaler vi at du bruker en badematte uten sklisikker beskyttelse på undersiden.

Pleieinstruksjoner

-Vaskes i maskin opptil 30 °C.

- Vaskes separat.
- Skal ikke blekes.

- Skal henges til tørk. Skal ikke tørkes i tørketrommel.
- Skal ikke strykes.
- Skal ikke tørrenses.Enkelte fibre kan falle av under vask og bruk. For å fjerne overflødig fiber bruk en lett børste.

Naturlig bomull  Naturlig bomull

Bomull er en naturlig tekstilfiber og et godt alternativ for personer som lider av allergier. Det er et sterkt, men samtidig mykt materiale som fungerer godt i de fleste miljøer som blant annet bad og kjøkken.

OEKO-TEX®

Alle våre maskinknuterte tepper fra Tyrkia er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt enhetlig og uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Sertifisering betyr at det ferdige produktet er fritt for farlige kjemikalier.

Noen spørsmål?

Ikke nøl med å spørre oss!Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10 % i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.