Ny
Visuelt søk
Ta et bilde eller last opp et bilde for å finne lignende tepper
Siste dag!
Fargerike Berber - Begrenset Utgave
Fargerike Berber - Begrenset Utgave

Fargerike Berber - Begrenset Utgave

Kampanjetilbud - Siste dag!
loading
Side av 1
107 tepper
Fargerike Berber - Begrenset Utgave

Fargerike Berber - Begrenset Utgave

Dette er vår nye kolleksjon med varianter for alle lommebøker, som feirer de kunstneriske og fargerike designene til berbiske tepper:


Nye, maskinproduserte kvalitetstepper laget av ull-lignende syntetiske fibre. De har en lofri, lav og stram bunt, og er enkle å rengjøre. Mønstrene er av berberisk design med inspirasjon fra de ekte håndlagde berberiske teppene.


Berber-inspirerte håndknyttede ulltepper, laget i Afghanistan.


Eksklusive, middels til høye ulltepper, håndvevd uten maler. Originalene – autentisk og unikt håndverk skapt av kvinnene fra de nomadiske berberstammene i Atlas-fjellene i århundrer. 


Berberiske tepper, vanligvis kalt marokkanske tepper, har hatt en enorm økning i popularitet den siste tiden og er elsket for sine farger, fra lyse, mettede nyanser, farget med planter og bær, til naturlige og dempede toner fra de fineste fåreullene i fjellområdene. Alle farger har en betydning, som rødt for styrke og beskyttelse, grønt for fred og gult for evigheten, og veverne tolker hendelser fra sitt liv inn i teppene, vanligvis symboler på lykke, kjærlighet og natur. Berberstammene finnes fortsatt i fjellene i dag, og vevingen går i arv fra mor til datter. 


Både syntetiske og ulltepper er enkle å ta vare på og har fordeler avhengig av dine behov og preferanser.


Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10 % i rabatt på din neste bestilling*, ukentlige e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, siste trender og produktnyheter.

For informasjon om hvordan vi håndterer dataene dine, vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern.Du kan avslutte abonnementet når som helst. *Rabatten kan brukes til ett kjøp i løpet av de 60 dagene etter abonnementet på nyhetsbrevet. Den er gyldig for alle produkter, inkludert nedsatte varer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.