Slik bestiller du

Merk og klikk på teppet du finner interessant for å se et større bilde, produkt- og prisinformasjon. Hvis teppet du har valgt ikke er solgt eller reservert, finner du en grønn knapp merket “Kjøp" på høyre side. Hvis det finnes mer enn ett av det samme teppet, kan du velge det antallet du ønsker å bestille ved å klikke på tallet. Fortsett ved å klikke på knappen, og teppet/teppene vil bli lagt i handlevognen som da vises øverst til venstre på siden.

· Klikk på knappen "Til kassen" når du er ferdig med å bestille. Avhengig av land og størrelsen på bestillingen vil fraktkostnadene da bli beregnet og totalbeløpet vises automatisk når du kommer til kassen. Du kan lese mer om fraktkostnader her...

· Er du allerede kunde, logger du inn med e-postadresse og passord. Hvis dette er første gang du handler hos oss, kan du registrere deg som kunde eller velge å handle uten å registrere deg, ved å benytte hurtigkassen.

· Kontroller opplysningene dine og velg ønsket leveringsmåte.

· Velg ønsket betalingsmåte og følg anvisningene. Vi anbefaler betaling med kredittkort, da det ikke bare gir ekstra sikkerhet, men også gjør at du mottar teppene raskere. Du kan også velge bankoverføring, faktura eller månedlige avdrag.

mattor

Moderne struktur

Colored Vintage & Patchwork
Opptil  70%

Shades of green

Persiske
20-40%

Kelim
30-50%

Sesongsalg
Opptil  60%

Spør RugVista

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om våre tilbud